icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

40 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
40 reviews

GJ

18 juni 2019

VERZEKERJEZELF NIET bij ze partij. Wat een stelletje amateurs. Netjes de jaarpremie op voorhand betaald echter waren ze niet bij machte om de informatie uit Roydata te halen. Kreeg een brief met de mededeling dat wanneer ik geen bewijs had voor mijn schadevrije jaren ze de premie zouden verhogen. In plaats van een premieverhoging wordt ineens de verzekering zo maar zonder waarschuwing of opzeg termijn van de ene op de andere dag beƫindigd. Service kent dit bedrijf niet laat staan klantenservice. Zijn telefonisch niet bereikbaar en alleen via de mail waarbij ze heel selectief zijn in het beantwoorden van de mailtje. M.a.w. je krijgt gewoon niks te horen. Prutsers...


Rob

2 februari 2019

1. Offerte via independer wordt zomaar 20% verhoogd zonder reden 2. Annulering duurt lang wegens email als enige kanaal 3. Automatisch systeem blijft incasseren. 4. In roydata de noclaimjaren nog na 1,5 maand geblokkeerd en nog steeds geblokkeerd voir bestaande autoverzekering!!!


AS

4 mei 2018

Ik vraag online een verzekering aan (55 jaar, auto overgenomen na overlijden van ouder, zelf wel aardig wat auto gereden (nooit schade gemaakt) maar nog nooit eigen auto gehad, dus 0 schadevrije jaren. Auto is uit 2000). Nadat ik eerst alles heb moeten invullen blijken er diverse hindernissen. De online eindconclusie van Verzekeruzelf.nl: "In verband met uw leeftijd, het bouwjaar van de auto en het aantal schadevrije jaren kunnen we u helaas geen passende aanbieding doen". Ik voel mij gediscrimineerd.


S

17 april 2018

Weigert het juiste aantal schadevrije jaren op te nemen. Is slecht bereikbaar en komt afspraken niet na. Hanteert een ander tarief dan in de polis is overeengekomen. Kortom, een waardeloze verzekeraar.


schadevrije jaren

23 januari 2018

Men weigert de 11 schadevrije jaren over te nemen van een al 16 jaar oude auto die gebruikt is met een verzekering bij ZLM voor een tijdelijke tweede auto. Belachelijk dat we bij de tweede auto weer met 0 schadevrije jaren moeten beginnen. Dus maar weer naar ZLM