icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

47 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
47 reviews

Jane

16 januari 2020

Ik ben al heel lang klant en heb al jaren een polis met pechhulp! Nu heb ik gisteren pechhulp ik netjes bellen naar hun pechhulp en wat blijkt ben ik niet opgenomen in nationale pechhulp database! Dus de pechhulp wou niet komen behalve als ik het zelf zou betalen. Heel de dag contact met ze gehad hierover, de manager zou twee keer gebeld zijn. Intussen is het probleem nog niet opgelost en kan mijn auto dus nog niet weggesleept worden en het vergoeden van de premie voor pechhulp over 196 dagen willen ze ook al niet aan denken! Weer een klant kwijt!


Rene

28 december 2019

Premie is per 1-1-2020 met circa 70% verhoogd en nu probeer ik op te zeggen. Inlogpagina wil niet opstarten en lukt dus niet. Je kan geen telefoonnummer bellen, adres staat niet vermeld op de website en moet je via een omweg opzoeken. Allemaal erg toevallig dat opzeggen bijna niet mogelijk is. Heb nu een opzegbrief gestuurd en nu maar afwachten of ze reageren.


Johan

20 december 2019

Sinds december 2018 ben ik klant van Verzekeruzelf. Ik betaalde incl maandelijkse 1,25 euro poliskoste (Wat belachelijk is, daar deze digitaal is) 18 euro per maand voor WA. Deze week ontving ik een e mail van Verzekeruzelf, dat door de vele ongelukken en schades van auto's in Nederland, de premie naar 30 euro gaat per 1-1-2020. Dat is bijna 70% verhoging. Dus ala minuut gekeken naar een andere verzekeraar. ANWB geeft mij een WA beperkt casco voor 22,50 euro. Meteen polis beƫindigd, maar tot nu toe nog geen mail ontvangen vanuit Verzekeruzelf. Klantenservice onbereikbaar. En heeeeel toevallig kan ik niet meer inloggen op de site. Storing ..jaja. Alleen maar om te voorkomen dat ik weg bij ze kan. Inmiddels wel al aangenomen door ANWB. Verzekeruzelf is een verzekeraar die mensen met mooie praatjes binnen hengelt en vervolgens stiekem de kosten bijna verdubbeld. Dus ...wees alert


marion

30 oktober 2019

ik heb mijn auto van 19 jaar verzekerd via independer bij verzekeruzelf . de auto is al oud en ik moest hem WA verzekeren bij de vergelijking site kwam verzekeruzelf er het goedkoopste uit, Maar dat duurde maar 1 jaar ,ik kreeg een bericht ,dat mijn verzekering met 67% zou worden verhoogd, dit alles omdat er meer schade s waren en dat er veel originele onderdelen worden vervangen, er zouden stormen geweest zijn daarom moesten ze een verhoging door voeren, ik heb een email gestuurd dat ik dat vreemd vond om dat mijn man een ergens anders een wa alrisk verzekering heeft die is maar 1,10 euro verhoogd.daarna kreeg ik bericht dat mijn auto 20 jaar oud was en ze deze niet meer aan zouden nemen voor een verzekering ,maar omdat ik al bij hun was verzekerd mocht ik blijven,maar werd de premie duurder,67%. ton heb ik de verzekering opgezegd en gevraagd wat de leeftijd te maken heeft met een verzekering die alleen maar is voor schade aan anderen, daar heb ik geen bericht meer over gehad.


Dh

27 oktober 2019

Reageren niet op mail en bij opzeggen sturen ze gewoon weer een incasso