icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

44 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
44 reviews

marion

30 oktober 2019

ik heb mijn auto van 19 jaar verzekerd via independer bij verzekeruzelf . de auto is al oud en ik moest hem WA verzekeren bij de vergelijking site kwam verzekeruzelf er het goedkoopste uit, Maar dat duurde maar 1 jaar ,ik kreeg een bericht ,dat mijn verzekering met 67% zou worden verhoogd, dit alles omdat er meer schade s waren en dat er veel originele onderdelen worden vervangen, er zouden stormen geweest zijn daarom moesten ze een verhoging door voeren, ik heb een email gestuurd dat ik dat vreemd vond om dat mijn man een ergens anders een wa alrisk verzekering heeft die is maar 1,10 euro verhoogd.daarna kreeg ik bericht dat mijn auto 20 jaar oud was en ze deze niet meer aan zouden nemen voor een verzekering ,maar omdat ik al bij hun was verzekerd mocht ik blijven,maar werd de premie duurder,67%. ton heb ik de verzekering opgezegd en gevraagd wat de leeftijd te maken heeft met een verzekering die alleen maar is voor schade aan anderen, daar heb ik geen bericht meer over gehad.


Dh

27 oktober 2019

Reageren niet op mail en bij opzeggen sturen ze gewoon weer een incasso


Ron

27 oktober 2019

Via Prisewize verzekering in 2018 afgesloten, maar eerste factuur van verzekeruzelf was hoger dan afgesproken. Klanten service Verzekeruzelf regeerde nauwelijks en alleen door tussenkomst van Prisewize werd dit gecorrigeerd. Verzekeruzelf heeft een dit jaar een premie verhoging van 84% doorgevoerd. Dat autoverzekeringen duurder geworden is kan ik nog wel begrijpen, maar om die reden je premie met 84% te verhogen vind ik nogal absurd. Verzekering gelijk beëindig.


stiekeme verdubbeling van premie autoverzekering

18 oktober 2019

Schaamteloze premieverhoging. Op 17 oktober mail ontvangen dat huidige premie € 27,64 per 1 november € 55,29 wordt, omdat anderen meer schade hebben veroorzaakt de laatste jaren. Verzekering opzeggen kan via digitaal dossier maar inlogsysteem is gewijzigd en werkt niet. Ook al vraag je 10 x een nieuw wachtwoord aan. Telefonisch contact is niet mogelijk. Als je via chatfunctie vraagt om medewerker is deze niet beschikbaar. Probeer het later nog eens.


GJ

18 juni 2019

VERZEKERJEZELF NIET bij ze partij. Wat een stelletje amateurs. Netjes de jaarpremie op voorhand betaald echter waren ze niet bij machte om de informatie uit Roydata te halen. Kreeg een brief met de mededeling dat wanneer ik geen bewijs had voor mijn schadevrije jaren ze de premie zouden verhogen. In plaats van een premieverhoging wordt ineens de verzekering zo maar zonder waarschuwing of opzeg termijn van de ene op de andere dag beëindigd. Service kent dit bedrijf niet laat staan klantenservice. Zijn telefonisch niet bereikbaar en alleen via de mail waarbij ze heel selectief zijn in het beantwoorden van de mailtje. M.a.w. je krijgt gewoon niks te horen. Prutsers...