icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

35 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
35 reviews

Verzekeruzelfniet

23 april 2017

Premieverhoging van 180% na het eerste jaar. Wel "netjes" aangekondigd via een brief met sneu verhaal over geleden verliezen.. Blijkbaar heeft deze verzekeraar geen problemen om geld te verdienen over de rug van onoplettende klanten.


MvR

16 december 2016

Ik sluit me aan bij wat anderen al schreven over dit bedrijf. Na het eerste jaar wordt de premie fors verhoogd. In mijn geval van 20 euro per maand naar 30 euro per maand. Dat is gewoon een prijsverhoging van 50% en totaal onacceptabel.


Michelle

15 november 2016

Deze autoverzekeraar is totaal niet aan te raden. Ik betaalde elke maand €56, vorige maand zag ik dat er €181 af werd geschreven, ik dacht dat het een fout was en nu blijkt dat het de nieuwe premie is. Het leukste is dat de reden van de verhoging is dat de verzekeringsmaatschappij verlies heeft gemaakt, en dat mag ik nu gaan betalen. Ik vind het schandelig om zo'n bedrag te vragen voor een autoverzekering. Daarbij ook nog onvriendelijke klantenservice, die je dom noemen. Helemaal klaar met dit bedrijf!


cremers

17 augustus 2016

na een jaar wa autoverzekering wordt de premie verhoogd met 46% !!!


Justin

2 augustus 2016

Mijn Premie werdt verhoogd na een jaar verzekerd te zijn bij Verzekeruzelf van 54 euro per maand naar 124,79 euro per maand. Ik schrok me een ongeluk toen ik dat zag. Ik heb maar snel de verzekering afgezegd. Ik raad mensen af om hier een verzekering bij af te sluiten