icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

47 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
47 reviews

Paul

24 augustus 2020

De premie wordt verhoogd van €43 naar €138 zonder dat er schade is geweest. Een stijging van 350%. Als je vraagt naar de reden krijg je een vaag antwoord dat er veel schades waren.


F

20 augustus 2020

De web(software) is hopeloos achterhaald en werkt de helft van de tijd niet. Als je iets geregeld wilt hebben krijg je een half antwoord of wimpelen ze je af.


Marco

27 juli 2020

Verzekeruzelf lokt met lage premies en verhoogt ineens zonder tekst en uitleg de premie met 90%. Standaard smoes van meer schadegevallen terwijl iedereen in deze tijd weet dat dat pure onzin is.


Balen

19 juni 2020

Wanneer je verzekerd bent voor pechhulp weigeren ze met smoesjes deze hulp te bieden. Onbeschofte en zeer slechte klantenservice. Verder veranderen ze zonder toestemming of overleg met ingang van 2 weken je dekking (juridisch gezien mag dit niet net als:) inmiddels 3x opgezegd en zelfs bevestigd gekregen maar ze weigeren dit daadwerkelijk te verwerken. Een slechtete verzekeraar kun je niet krijgen!!!!


m

6 juni 2020

polis overschrijven naar nieuwe auto via hun "digitaal dossier " gegevens die daar 8 jaar instaan zoals mijn tel nummer is opeens niet goed. meldcode kan ik niet veranderen , medewerkers van verzekeruzelf ook niet , gevolg auto word niet verzekerd kan worden omdat deze niet aangemeld word. e-mails aan de helpdesk gericht....minimaal anderhalve dag voor er geantwoord word. chat : die is helemaal mooi... krijg je om 13.00 uur te lezen dat er over 2 uur weer een medewerker is.of zoals afgelopen vrijdag : om 11.00 uur geen medewerker meer voor chathulp maar weer op volgende maandag 9 uur. tis goedkoop maar verwacht geen service of helpdesk