icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Totaalscore

37 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
37 reviews

S

17 april 2018

Weigert het juiste aantal schadevrije jaren op te nemen. Is slecht bereikbaar en komt afspraken niet na. Hanteert een ander tarief dan in de polis is overeengekomen. Kortom, een waardeloze verzekeraar.


schadevrije jaren

23 januari 2018

Men weigert de 11 schadevrije jaren over te nemen van een al 16 jaar oude auto die gebruikt is met een verzekering bij ZLM voor een tijdelijke tweede auto. Belachelijk dat we bij de tweede auto weer met 0 schadevrije jaren moeten beginnen. Dus maar weer naar ZLM


Verzekeruzelfniet

23 april 2017

Premieverhoging van 180% na het eerste jaar. Wel "netjes" aangekondigd via een brief met sneu verhaal over geleden verliezen.. Blijkbaar heeft deze verzekeraar geen problemen om geld te verdienen over de rug van onoplettende klanten.


MvR

16 december 2016

Ik sluit me aan bij wat anderen al schreven over dit bedrijf. Na het eerste jaar wordt de premie fors verhoogd. In mijn geval van 20 euro per maand naar 30 euro per maand. Dat is gewoon een prijsverhoging van 50% en totaal onacceptabel.


Michelle

15 november 2016

Deze autoverzekeraar is totaal niet aan te raden. Ik betaalde elke maand €56, vorige maand zag ik dat er €181 af werd geschreven, ik dacht dat het een fout was en nu blijkt dat het de nieuwe premie is. Het leukste is dat de reden van de verhoging is dat de verzekeringsmaatschappij verlies heeft gemaakt, en dat mag ik nu gaan betalen. Ik vind het schandelig om zo'n bedrag te vragen voor een autoverzekering. Daarbij ook nog onvriendelijke klantenservice, die je dom noemen. Helemaal klaar met dit bedrijf!