icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Gebruikstips

Gebruikstip voor je babyfoon

Babyfoons zijn over het algemeen makkelijk in het gebruik. Maar of ze wel echt veilig zijn hangt van een aantal aspecten af. Dit geldt vooral voor internetbabyfoons. Lees hoe je er zeker van kunt zijn dat je babyfoon niet gehackt wordt door vreemden.

Zorg voor een veilig thuisnetwerk

  • Regelmatig lezen we in de media verontrustende berichten over de beveiliging van het ‘internet of things’. Internet of things (IoT) is de term voor producten die op een of andere manier zijn verbonden met het internet.

    Internetbabyfoons worden vaak genoemd bij problemen die ontstaan als de beveiliging niet in orde is. Want wat als er iemand over internet mee kan kijken met je internetbabyfoon? Of erger nog: als iemand via internet met je baby kan praten? Dat gebeurt gelukkig niet zomaar als je je wifinetwerk goed beveiligt. Gebruik sterke en unieke wachtwoorden voor het inloggen op je babyfoon. En wijzig vooral het standaard wachtwoord als dat al is ingesteld!

    Lees meer tips over veilig internet

  • Gebruikstips_hackenvaneenbabyfoon

Test babyfoons

CB-Community-Banner-blue.jpg

Hulp nodig of vragen?

Waar kan ik mijn babyfoon het beste neerzetten in de babykamer? En wat moet ik doen als mijn babyfoon contact verliest? Vraag het op het forum of deel zelf je ervaring.

Bekijk het forum