! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Babyfoons vergelijken

Laatste update van de test: 18 december 2020

Een babyfoon is ideaal om je kind te kunnen horen als je niet in dezelfde ruimte bent. Met een babyfoon met camera of babycam kun je ook zien wat er aan de hand is.

Babyfoons getest

Wij testen babycams en babyfoons met en zonder camera op het bereik en de kwaliteit van het beeld. Zo weet je zeker dat je je kind goed kunt horen en zien. In de test zitten babyfoons van merken als Alecto, Motorola en Philips. Ook testen we babyfoon-apps.

Lees meer

Keuzehulp

50  resultaten
Sorteer op
18 van de 50 producten getoond

Babyfoon kopen 

Je kunt verschillende babyfoons kopen. Zo zijn er babyfoons met camera waarbij je de baby kunt zien én horen. Maar er zijn ook babyfoons met alleen geluid. En babyfoons met een app. Wij testen al deze babyfoons. Zo vind jij de babyfoon die het beste bij je past én die goed werkt. 

Babyfoon vergelijken 

Bij ons vergelijk je babyfoons op prijs, maar ook op beeldkwaliteit, geluidskwaliteit en bereik. Zo kies je de beste babyfoon voor jou. Wil je liever een app als babyfoon? Of wil je liever een babyfoon met alleen geluid? Vergelijk eenvoudig babyfoons met elkaar en kies je babyfoon die jij het prettigst vindt.