icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Vernieuwde tool voor stroombesparing

Nieuws
|
Weten hoeveel je huishoudelijke en elektronische apparaten aan stroom gebruiken? En hoe je daar op kunt besparen? Daar is een handige internettool voor.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 4 april 2014

Koelkast, vaatwasser, ketel, televisie en pc: allemaal stroomvreters in huis. Maar er valt behoorlijk wat te besparen. Door het apparaat anders te gebruiken. Of door een oud apparaat te vervangeren door een nieuw, zuiniger model.

De Hier klimaatcampagne ontwikkelde een tool die per apparaat inzicht geeft in het verbruik. En hoe en hoeveel stroom je per apparaat kunt besparen. Het is een benadering van de precieze situatie in je huis, maar levert interessante weetjes op.

Wil je per apparaat weten wat het stroomverbruik van een specifiek model is, kijk dan in onze productvergelijker van dit apparaat. Meer achtergrondinformatie over het energieverbruik van apparaten is ook te vinden op onze website.

Bronnen: Energiegids.nl en Hier klimaatcampagne

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.