icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

DE capsules bekoren niet

Nieuws
|
Er zijn al meer dan 20 verschillende merken die alternatieve capsules aanbieden voor Nespresso espresso-apparaten. Douwe Egberts had al de capsules van L'Or, maar introduceerde onlangs ook capsules in een herkenbare rode verpakking onder de vlag van Douwe Egberts.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 20 juni 2014

We vroegen de bezoekers van het espresso-apparaten dossier of ze deze Douwe Egberts capsules al hebben geprobeerd en wat ze ervan vonden. 254 keer werd er gestemd. 

Helaas voor Douwe Egberts vond slechts 5% de koffie van de DE capsules lekkerder dan die van Nespresso. 20% proeft geen verschil, en een ruime meerderheid vindt het minder lekker. Bijna 40% vindt ze zelfs veel minder lekker.

Douwe Egberts heeft vooralsnog 8 verschillende sterktes. Ze kosten bijna 28 cent per stuk en zijn te vinden in het koffieschap bij de supermarkt.

Er zijn natuurlijk nog meer alternatieven, bekijk de lijst op het goedkoopste kopje espresso. Mis je daar een alternatief? Meld het ons via huishouden@consumentenbond.nl.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.