icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Dolce Gusto Genio in Bonus bij AH

Nieuws
|
Albert Heijn heeft deze week een ongewone maar aantrekkelijke Bonusaanbieding: de Krups Dolce Gusto Genio voor €59,95 – ruim €35 goedkoper dan normaal.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 7 oktober 2013

Jammer alleen dat Albert Heijn wel erg overdrijft in de korting die je zou krijgen. Volgens www.ah.nl/bonus komt de bonusaanbieding neer op een korting van €90. Flauwekul, want in onze vergelijker staat de Krups Dolce Gusto Genio al vanaf €96. Desalniettemin een aanbieding van €36!

Testinformatie

De Genio krijgt in de test van de Consumentenbond een Testoordeel van 7,8. De cremalaag valt wel wat tegen en het smaakpanel was niet onverdeeld enthousiast over de smaak van de espresso. Maar je hebt bij Dolce Gusto keuze uit veel verschillende smaken, waaronder ook thee en Nesquick. Alle overige aspecten zijn dik in orde. 

Dolce Gusto-espressosystemen maken gebruik van eigen capsules met verschillende soorten (espresso)koffie, die je in de grotere supermarkten kunt kopen. Lees meer over het Dolce Gusto-espressosysteem. 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.