icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nespresso Expert getest

Nieuws
|
Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn kwamen we de Nespresso Expert al tegen, maar nu hebben we hem ook getest. Het apparaat heeft niet alleen een nieuw design maar ook een aantal nieuwe mogelijkheden
Jonne Hage

Jonne Hage , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 23 december 2016

espresso machine 293

In december 2016 testten we de nieuwste machines van Nespresso: de Expert en de uitvoering Expert & Milk. Het nieuwe design van de machines wordt vergezeld van een aantal innovaties. De machine is nog niet volop verkrijgbaar, maar dat moet met een paar maanden goed komen.

Innovaties

De temperatuur van het water is bij de Expert op 3 standen in te stellen: warm, heet en extra heet. Met de nieuwste machines introduceert Nespresso ook de americano: een koffieprogramma waarbij met 1 druk op de knop een ristretto wordt aangelengd met ongeveer 125 ml heet water. De uitloop voor koffie en heet water zijn op de Nespresso Expert gescheiden, zodat je bijvoorbeeld ook water voor thee kunt tappen zonder een bijsmaak van koffie.

Verkrijgbaarheid

Op het moment van onze publicatie is de Nespresso Expert beperkt verkrijgbaar. Eind februari verwacht Nespresso de voorraad weer op orde te hebben. De Expert is verkrijgbaar van de merken Krups en Magimix.

Ben je benieuwd naar het testresultaat van de Nespresso Expert kijk dan in de vergelijker.

Lees ook: 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.