icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Fixyourpix.nl geeft je foto een "oppepper"

Nieuws
|
Ook wie zichzelf nooit leuk op de foto vindt staan, heeft wel een paar foto's die bijna goed zijn. Jammer alleen van die gezichtsvlekken, die lachrimpel, of die niet geheel witte tanden.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 1 juli 2010

Je kunt overwegen een van die bijna-okay-kiekjes op te sturen naar Fixyourpix.nl. Daar zitten mensen klaar om je foto's op te peppen en glad te strijken, voor €9,95 per foto (lagere tarieven bij meerdere foto's).

Fixyourpix benadrukt dat de fotobewerkingen niet op de automatische piloot gebeuren. Als we mogen afgaan op de voorbeelden en op de foto's die klanten zelf op internet plaatsten, is het resultaat soms wel een tikje ongeloofwaardig: een 45-jarige waar geen rimpeltje bij valt te ontdekken?

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.