icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Gesignaleerd: Meer effecten

Nieuws
|
Adobe Photoshop Elements 10 (€99) is verschenen, in een Windows- en een Mac-versie. De 10e editie van dit fotobewerkingspakket bevat weer meer mogelijkheden om foto’s te verbeteren of te verfraaien.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 4 oktober 2011

Nieuw zijn automatische correctiemogelijkheden om bijvoorbeeld flets beeldmateriaal met één klik te verbeteren zonder invloed op huidtinten.

De ingebouwde Organizer die fotobestanden beheert, bevat een verbeterde zoekfunctie. Facebookgebruikers kunnen foto’s rubriceren op basis van hun vriendenlijst. En ook zijn er stap-voor-stap-hulpjes (Bewerken met instructies) die je begeleiden bij onder meer het toepassen van effecten en het maken van fotocollages.

'Adobe Photoshop Elements' is een uitgeklede consumentenversie van 'Adobe Photoshop', een pakket voor de zakelijke markt dat ongeveer 6 keer zo duur is.

Bron: Adobe.nl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.