icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Snelle SDHC geheugenkaart van Sandisk

Nieuws
|
Sandisk komt met nieuwe SanDisk Extreme Pro SDHC-geheugenkaarten voor zware Full HD video's en RAW-foto's.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 19 januari 2011

Met de SanDisk Extreme Pro SDHC-geheugenkaarten kun je zware RAW-fotobestanden met 45 MB per seconde opslaan. Vooral spiegelreflexfotografen die beelden met veel beweging willen vastleggen (bijvoorbeeld sportfotografie) zijn gebaat bij een snellere geheugenkaart.

De SanDisk Extreme Pro SDHC slaat Full HD-film op met een constante snelheid van 10 MB per seconde. Met die snelheid is het ook mogelijk om 3D-content vast te leggen.

Een ander voordeel van de hoge snelheid van de kaart, is dat het minder tijd kost om bestanden van de kaart naar een computer weg te schrijven.

Nieuwste camera's

SDHC-geheugenkaarten zijn overigens alleen te gebruiken in de nieuwste digitale camera's en camcorders.

De SanDisk Extreme Pro SDHC-geheugenkaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 8 GB, 16 GB en 32 GB.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.