icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veel zoom met de Panasonic Lumix DMC-FZ48

Nieuws
|
Panasonic komt met de Lumix DMC-FZ48 met 24x optische zoom. Dat is omgerekend naar kleinbeeld een zoombereik van maar liefst 25-600mm.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 21 juli 2011

De FZ48 is de opvolger van de Panasonic Lumix DMC-FZ45, een superzoomcamera die behoorlijk uit onze test komt.  

De Panasonic Lumix FZ48 lijkt sterk op zijn voorganger. Beide superzoomcamera's hebben een groot bereik: van 25 tot 600mm. De lens heeft een diafragma van f/2.8-5.2 . De camera heeft een nieuwe sensor en een scherper lcd-scherm.  

De Panasonic FZ48 heeft een elektronische doorzichtzoeker en een lcd-scherm. Het 3-inch scherm heeft een resolutie van 460.000 pixels.  

De Panasonic Lumix DMC-FZ48 kan filmen in maximaal Full HD (1080p)en komt in augustus op de markt voor een adviesprijs van €380. 

Bron: Digifotopro

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.