icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kinderwagens die nu worden getest

Nieuws
|
Aan onze kinderwagetekst voegen we in februari 4 nieuwe wagens toe. Ze worden op nu iin het lab onderzocht. Het gaat om de Joolz Day, de Mima Kobi en de Maxi-cosi Elea en Maxi-Cosi Noa.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 november 2011

De vergelijker kinderwagens wordt binnenkort uitgebreid met de volgende kinderwagens:

  • De Joolz Day combiwagen is van Nederlandse makelaardij. Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
  • Mima is een vrij nieuw merk op de Europese markt. De Mima Kobi combiwagen valt op door zijn vormgeving en is ook als duowagen verkrijgbaar. Het zitje en de kinderwagenbak zijn in twee kleuren verkrijgbaar, de bekleding in 6 verschillende kleuren.
  • De Maxi-cosi Elea is een combiwagen. Hij valt op omdat hij twee manieren van inklappen heeft: opvouwen voor elke dag en extra compact.
  • De Maxi-Cosi Noa  is een buggy, geschikt vanaf ongeveer 6 maanden. Je kunt hem ook opgevouwen achter je aan laten rijden als een trolley omdat hij voorzien is van een uittrekbare hendel.  

De volledige testresultaten zullen begin februari in de productvergelijker te vinden zijn. Een eerste indruk van enkele wagens zal begin december beschikbaar zijn.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.