icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Optimale zonnebescherming bij nieuwgeteste kinderwagens

Nieuws
|
Onlangs heeft de Consumentenbond weer kinderwagens getest. Alle kinderwagens scoorden een voldoende, waarbij er één het predikaat 'Beste uit de test' verdient en een andere wagen de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, waardoor hij het predikaat 'Beste koop' krijgt. Sommige wagens bieden optimale bescherming tegen de weergoden.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:1 juli 2013

De Consumentenbond test regelmatig kinderwagens. Deze keer testten we er 8, waarvan 3 van Nederlandse bodem: de Bugaboo Buffalo, de Mutsy Exo en de X-Adventure X-Line.

Wat deze keer opviel, was dat sommige geteste wagens een flink grote zonnekap hebben. Die van Chicco en Bugaboo beschermen bijna helemaal doordat ze helemaal naar voren getrokken kunnen worden. Ook Peg-Pérego, X-Adventure en beide geteste modellen van Mountain Buggy hebben een lekker grote kap.

Laat de zon maar schijnen! Maar ook tegen regen en wind beschermen ze de baby en dat is in Nederland wel zo praktisch...

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.