icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Optimale zonnebescherming bij nieuwgeteste kinderwagens

Nieuws
|
Onlangs heeft de Consumentenbond weer kinderwagens getest. Alle kinderwagens scoorden een voldoende, waarbij er één het predikaat 'Beste uit de test' verdient en een andere wagen de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, waardoor hij het predikaat 'Beste koop' krijgt. Sommige wagens bieden optimale bescherming tegen de weergoden.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 1 juli 2013

De Consumentenbond test regelmatig kinderwagens. Deze keer testten we er 8, waarvan 3 van Nederlandse bodem: de Bugaboo Buffalo, de Mutsy Exo en de X-Adventure X-Line.

Wat deze keer opviel, was dat sommige geteste wagens een flink grote zonnekap hebben. Die van Chicco en Bugaboo beschermen bijna helemaal doordat ze helemaal naar voren getrokken kunnen worden. Ook Peg-Pérego, X-Adventure en beide geteste modellen van Mountain Buggy hebben een lekker grote kap.

Laat de zon maar schijnen! Maar ook tegen regen en wind beschermen ze de baby en dat is in Nederland wel zo praktisch...

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.