icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Uitslag poll kinderproducten

Nieuws
|
De Consumentenbond onderzoekt het hele jaar door autokinderzitjes en kinderwagens. Maar welke andere producten voor kinderen zouden we moeten onderzoeken? We vroegen het de bezoekers van de website.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 19 februari 2013

Uit een lijst van 10 producten werd het meest gestemd op babyfoons (39%).

Een ander onderwerp waar veel ouders testinformatie over zouden willen krijgen zijn fietszitjes. Voor de aanschaf van wipstoeltjes, ledikanten, bakfiesten en boxen heeft maar een enkeling behoefte aan testinformatie.

Op onze homepage van baby en kind vind je naast testinformatie over autostoeltjes en luiers en ook achtergrondinformatie en tips over onder andere zwemhulpen, babywinkels en babyvoeding.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.