icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Terugroepactie loopstoeltjes Interchild

Nieuws
|
Fabrikant Interchild roept consumenten op loopstoeltjes van het model Xadventure safari en Basic looptstoel Lime terug te brengen naar de winkel. Beide modellen vertonen een fabricagefout, waardoor de loopstoelen de veiligheid van jonge kinderen in gevaar kunnen brengen.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:20 juni 2013

Het gaat hier om loopstoelen van het model Xadventure safari en Basic looptstoel Lime die zijn verkocht in de periode augustus 2012 tot en met 17 juni 2013 met het serienummer:

  • PIV#01ab120315

Het serienummer is te vinden aan de onderkant van het frame.

Winkeliers zijn op de hoogte gebracht van de fabricagefout en zullen het volledige aankoopbedrag, ook zonder vertoon van een kassabon, retouneren.

Voor verdere informatie kunnen consumenten contact opnemen met Interchild BV. via het telefoonnummer: 0184-420621 (op werkdagen van 09:00 tot 15:00).

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.