icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Terugroepactie loopstoeltjes Interchild

Nieuws
|
Fabrikant Interchild roept consumenten op loopstoeltjes van het model Xadventure safari en Basic looptstoel Lime terug te brengen naar de winkel. Beide modellen vertonen een fabricagefout, waardoor de loopstoelen de veiligheid van jonge kinderen in gevaar kunnen brengen.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 20 juni 2013

Het gaat hier om loopstoelen van het model Xadventure safari en Basic looptstoel Lime die zijn verkocht in de periode augustus 2012 tot en met 17 juni 2013 met het serienummer:

  • PIV#01ab120315

Het serienummer is te vinden aan de onderkant van het frame.

Winkeliers zijn op de hoogte gebracht van de fabricagefout en zullen het volledige aankoopbedrag, ook zonder vertoon van een kassabon, retouneren.

Voor verdere informatie kunnen consumenten contact opnemen met Interchild BV. via het telefoonnummer: 0184-420621 (op werkdagen van 09:00 tot 15:00).

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.