icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste mobiele provider

Nieuws
|
De prijs die je elke maand voor je abonnement betaalt is 1 ding. Maar welke provider biedt je de beste dienstverlening? Onze panelleden geven je het antwoord.
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert mobiel abonnementenGepubliceerd op:8 juli 2015

5500 panelleden hebben in mei weer hun mening gegeven over hun provider. En het afgelopen half jaar hebben ze elke maand hun storingen met mobiel bellen, sms'en en internetten aan ons gemeld.

Beste uit de test
Het resultaat: provider Simyo is 'Beste uit de test' met een 8,4. De panelleden van deze provider melden de minste storingen. En niet alleen op dit vlak heeft de provider het goed voor elkaar: op alle onderdelen scoort de provider boven de 8.

Laagste score
De laagste score van een 7,4 is voor Tele2. Deze provider kampt juist met een hoog aantal storingen.  

Testresultaten
Benieuwd hoe de andere providers scoren? Bekijk hoe Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Simpel, Simyo, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone, Youfone en Ziggo Mobiel scoren in ons onderzoek naar de beste mobiele provider .

Abonnementen vergelijken
Meteen een abonnement kiezen wat bij je past? Vergelijk mobiele abonnementen en bekijk daar ook de testresultaten.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.