icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

KPN met 'onbeperkt' mobiel bellen en sms'en

Nieuws
|
KPN maakt voor het eerst onbeperkt mobiel bellen en sms'en mogelijk naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland, voor één vast bedrag van €40 per maand.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 6 juli 2012

KPN heeft vanaf 30 juli een nieuw abonnement, waarbij een instapabonnement van €10 kan worden aangevuld met bundels voor bellen, sms'en en internetten. Met een instapabonnement kun je 'onbeperkt' en zonder meerkosten bellen met andere KPN-abonnees. Wil je onbeperkt bellen met álle abonnees van andere Nederlandse providers, dan betaal je in totaal €40 per maand.

Bij navraag geeft KPN aan dat op voor onbeperkt bellen wel een fair use policy geldt. Een mobiel als babyfoon gebruiken staat KPN niet toe, bijvoorbeeld.

Meer details lees je in de aankondiging van KPN. Het abonnement is vanaf maandag 30 juli beschikbaar.

Bron: KPN-persbericht

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test mobiele abonnementen