! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 komt ook met onbeperkt abonnement

Nieuws
|
Na T-Mobile komt nu ook Tele2 met een abonnement waarmee je onbeperkt kun bellen, sms'en en internetten. Wat zijn de verschillen?
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 15 mei 2017

Mobiel-abonnement-Tele2

Onbeperkt

Met het nieuwe Onbeperkt abonnement van Tele2 kun je inderdaad onbeperkt bellen, sms'en en internetten. Maar voor internetverbruik geldt wel een Fair Use Policy: je krijgt elke dag 5 GB aan data. Dat staat gelijk aan ongeveer 5 uur Netflix kijken. Als de 5 GB op zijn, dan kun je gratis 1 GB extra activeren, zo vaak als nodig. Deze constructie is er vooral om misbruik tegen te gaan. 

Concurrentie

T-Mobile kwam in januari al met een onbeperkt abonnement voor €35 per maand. Maar bij Tele2 betaal je een tientje minder: €25 per maand. Een ander verschil: met het Tele2 abonnement kun je 'maar' 6 GB per maand in de bellen en internetten binnen de EU gebruiken. Bij T-Mobile is dat 10 GB.

Voor wie?

Deze abonnementen zijn er natuurlijk voor de grootverbruikers. Met 5 GB per dag kun je onbezorgd Netflixen, online radio luisteren en gamen. Helemaal als je kan blijven ophogen met 1 GB.

Maar gebruik je je smartphone voor surfen, mailen en social media, dan kun je nog steeds kiezen voor een bundel van 1 of 2 GB

Bekijk ook:

 

Test mobiele abonnementen