icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 komt ook met onbeperkt abonnement

Nieuws
|
Na T-Mobile komt nu ook Tele2 met een abonnement waarmee je onbeperkt kun bellen, sms'en en internetten. Wat zijn de verschillen?
celine burgering

Celine Burgering   Expert ElektronicaGepubliceerd op:15 mei 2017

Mobiel-abonnement-Tele2

Onbeperkt

Met het nieuwe Onbeperkt abonnement van Tele2 kun je inderdaad onbeperkt bellen, sms'en en internetten. Maar voor internetverbruik geldt wel een Fair Use Policy: je krijgt elke dag 5 GB aan data. Dat staat gelijk aan ongeveer 5 uur Netflix kijken. Als de 5 GB op zijn, dan kun je gratis 1 GB extra activeren, zo vaak als nodig. Deze constructie is er vooral om misbruik tegen te gaan. 

Concurrentie

T-Mobile kwam in januari al met een onbeperkt abonnement voor €35 per maand. Maar bij Tele2 betaal je een tientje minder: €25 per maand. Een ander verschil: met het Tele2 abonnement kun je 'maar' 6 GB per maand in de bellen en internetten binnen de EU gebruiken. Bij T-Mobile is dat 10 GB.

Voor wie?

Deze abonnementen zijn er natuurlijk voor de grootverbruikers. Met 5 GB per dag kun je onbezorgd Netflixen, online radio luisteren en gamen. Helemaal als je kan blijven ophogen met 1 GB.

Maar gebruik je je smartphone voor surfen, mailen en social media, dan kun je nog steeds kiezen voor een bundel van 1 of 2 GB

Bekijk ook:

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.