icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Eerste dockingstations voor Androidtelefoons

Nieuws
|
Op de IFA 2011 in Berlijn presenteert Philips twee Fidelio dockingstations voor Android. Dit zijn de eerste dockingstations speciaal ontworpen voor Androidtelefoons. Bekend zijn de speciale dockingstations voor iPods en iPhones, maar we zagen nog nooit een universele variant voor Android.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:9 september 2011

Philips Android Docking Speakers

De Fidelio dockingstations voor Android maken gebruiken van de micro-usb-aansluiting die op veruit de meeste Androidtelefoons te vinden is. Omdat deze aansluiting bij elke telefoon op een andere plek zit, kun je de usb-aansluiting op de dockingstation verschuiven en draaien.

De muziek wordt niet via usb verstuurd, maar via Bluetooth. Die verbinding komt de geluidskwaliteit meestal niet ten goede. Het was beter geweest als Philips gebruik had gemaakt van de 3,5 mm aansluiting. In de Android Market kun je de speciale Fidelio App downloaden, waarmee je eenvoudig verbinding kunt maken tussen je telefoon en het dockingstation. 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.