icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Waarschuwing: gevaarlijke mobiele oplader met speaker

Nieuws
|
Winkelketen Xenos en importeur PF Concept International B.V roepen een potentieel gevaarlijke mobiele oplader met ingebouwde speaker terug. De oplader heeft een gevaarlijke dop. Deze dop ziet eruit als een stekker, maar is het niet.
Andre van Zwet_S

Andre van Zwet   Expert ElektronicaGepubliceerd op:30 mei 2016

xenos-oplader-powerbank

De oplader, verkocht als DrumZ 3-in-1 powerbank en Xenos mobiele oplader en speaker 3-in-1, heeft een gevaarlijke dop. Gebruik in het stopcontact kan leiden tot kortsluiting en een steekvlam. Hierdoor kan er letsel en brandgevaar ontstaan. De oplader is in verschillende kleuren verkocht.

Consumenten die de Xenos-oplader hebben gekocht, kunnen het apparaat terugbrengen naar een Xenos-winkel in de buurt. De DrumZ 3-in-1 powerbank kan worden teruggestuurd naar de leverancier of de importeur. Consumenten krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

Bekijk de veiligheidswaarschuwing van de Xenos mobiele oplader en speaker 3-in-1 en de DrumZ 3-in-1 powerbank.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.