icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Wifi in de trein blijft nog even gratis

Nieuws
|
De NS-website meldt al enige tijd 'Draadloos internet in de trein is gratis tot 2013'. Maar van het nieuwe jaar is al een maand voorbij. Desgevraagd geeft het spoorbedrijf aan dat wifi-internet in de intercity's in ieder geval gratis blijft tot 1 april en het streven is ook de rest van het jaar.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:1 februari 2013

De woordvoerder geeft aan dat er inmiddels 270 intercity's (van de circa 365) van wifi zijn voorzien. Op 1 januari 2014 moeten álle intercitytreinen wifi hebben. Of het vanaf die datum gratis blijft te gebruiken, is nu nog niet duidelijk. Er lopen nog onderhandelingen met verschillende mobiele operators die de internetverbinding kunnen gaan leveren (nu is T-Mobile de leverancier).

Bron o.a: NS  

Update van dit nieuwsbericht 1 februari: Het nieuwsbericht is van de nuancering voorzien dat per 1 april NS 'het streven' heeft draadloos internet gratis in de trein aan te bieden, tot eind 2013.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.