icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Klachten Domo DO221S

Nieuws
|
'Hij stopt heel snel weer met zuigen', schreven een aantal consumenten in hun review over de Domo DO211S. We legden dit voor aan de fabrikant. Verhelpen de aangedragen oplossingen het probleem?
Irene La Faille

Irene la Faille   Expert Woning & HuishoudenBijgewerkt op:4 mei 2016

nieuws klachten domo do211S

Oplossing van de fabrikant

De kruimelzuiger van Domo, de DO211S bleek bij sommige consumenten vroegtijdig te stoppen met zuigen. De fabrikant Multibrands gaf hierop een aantal mogelijke oplossingen:

  • Mogelijk is de batterij niet herladen. Herlaad dan het toestel.
  • Mogelijk is de batterij stuk. Vervang dan de batterij.
  • Mogelijk is het contact tussen het toestel en het herlaadstation vuil. Maak dan het contact schoon.
  • Mogelijk werkt de stekker van de adapter niet. Controleer dan de zekering en vervang indien nodig.

Opvallende klachten

Sommige mensen zijn heel tevreden over een specifiek product. Anderen balen van de aankoop. In de vergelijker kun je een review schrijven over specifieke producten. Zo help je anderen bij de aankoop. Opvallende klachten bereiken ook de productonderzoekers, via bijvoorbeeld deze reviews of via de Klantenservice. Dergelijke klachten kunnen worden teruggekoppeld aan de fabrikant met de vraag om een oplossing.

Probleem opgelost?

Herken je ook het probleem van het vroegtijdig stoppen van de DO211S? Is het probleem verholpen met bovenstaande oplossingen? Laat hieronder je reactie achter. 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.