icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Prijs 'Beste Koop' verhoogd

Nieuws
|
De richtprijs van de stofzuiger met het predicaat 'Beste Koop' is €30 gestegen, van €90 naar €120.
Irene Joris 2023

Irene Joris   Expert stofzuigersGepubliceerd op:24 juli 2013

Bij de meest recente prijsupdate bleek dat de stofzuiger met het predicaat 'Beste Koop' in vrijwel alle winkels in prijs is verhoogd. De stofzuiger had eerder al het predicaat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks de prijsstijging van €30 heeft de stofzuiger nog steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding van alle goed verkrijgbare geteste stofzuigers. Hij blijft daarmee Beste Koop. Houd er wel rekening mee dat je een duurdere stofzuiger in de winkel kunt aantreffen, dan je verwachtte door bijvoorbeeld de laatste gidspublicatie van juni 2013.

Zelfde kwaliteit

Voor dezelfde kwaliteit zul je dus iets dieper in de buidel moeten tasten. Overigens blijft de stofzuiger met €120 behoorlijk onder de gemiddelde prijs, op dit moment bijna €200 voor een sledestofzuiger.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.