icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Prijs 'Beste Koop' verhoogd

Nieuws
|
De richtprijs van de stofzuiger met het predicaat 'Beste Koop' is €30 gestegen, van €90 naar €120.
Irene Joris

Irene Joris , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 juli 2013

Bij de meest recente prijsupdate bleek dat de stofzuiger met het predicaat 'Beste Koop' in vrijwel alle winkels in prijs is verhoogd. De stofzuiger had eerder al het predicaat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks de prijsstijging van €30 heeft de stofzuiger nog steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding van alle goed verkrijgbare geteste stofzuigers. Hij blijft daarmee Beste Koop. Houd er wel rekening mee dat je een duurdere stofzuiger in de winkel kunt aantreffen, dan je verwachtte door bijvoorbeeld de laatste gidspublicatie van juni 2013.

Zelfde kwaliteit

Voor dezelfde kwaliteit zul je dus iets dieper in de buidel moeten tasten. Overigens blijft de stofzuiger met €120 behoorlijk onder de gemiddelde prijs, op dit moment bijna €200 voor een sledestofzuiger.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws