icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Weinig nieuwe stofzuigerintroducties

Nieuws
|
De afgelopen maanden zijn er weinig nieuwe stofzuigers getest. Dat komt omdat de fabrikanten de introducties van nieuwe stofzuigers nog even uitstellen.
Irene Joris 2023

Irene Joris   Expert stofzuigersGepubliceerd op:28 mei 2014

In september krijgen stofzuigers een energielabel. Daarbij worden strenge eisen gesteld aan het energieverbruik, maar ook aan de prestaties van stofzuigers. Fabrikanten zijn daarom hard bezig om de stofzuigers klaar te stomen voor het label straks. Voorlopig dus nog even kalmte voor de storm, maar vanaf deze zomer zullen deze nieuwe stofzuigers worden geïntroduceerd.  Uiteraard houden wij deze introducties nauwlettend in de gaten. Naar verwachting zullen we in de tweede helft van 2014 een stuk meer stofzuigers testen.

Binnenkort verschijnt uitgebreide informatie over het nieuwe energielabel en de implicaties hiervan op onze website. Houd het stofzuigerdossier daarom goed in de gaten.

Vers geteste stofzuigers worden zo snel mogelijk aan de vergelijker toegevoegd.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.