icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Weinig nieuwe stofzuigerintroducties

Nieuws
|
De afgelopen maanden zijn er weinig nieuwe stofzuigers getest. Dat komt omdat de fabrikanten de introducties van nieuwe stofzuigers nog even uitstellen.
Irene Joris

Irene Joris , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 28 mei 2014

In september krijgen stofzuigers een energielabel. Daarbij worden strenge eisen gesteld aan het energieverbruik, maar ook aan de prestaties van stofzuigers. Fabrikanten zijn daarom hard bezig om de stofzuigers klaar te stomen voor het label straks. Voorlopig dus nog even kalmte voor de storm, maar vanaf deze zomer zullen deze nieuwe stofzuigers worden geïntroduceerd.  Uiteraard houden wij deze introducties nauwlettend in de gaten. Naar verwachting zullen we in de tweede helft van 2014 een stuk meer stofzuigers testen.

Binnenkort verschijnt uitgebreide informatie over het nieuwe energielabel en de implicaties hiervan op onze website. Houd het stofzuigerdossier daarom goed in de gaten.

Vers geteste stofzuigers worden zo snel mogelijk aan de vergelijker toegevoegd.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws