icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Thuisbioscoop met Pathé app

Nieuws
|
Met Pathé Thuis kun je online films huren. Om dat direct op een tv te doen, heb je vooralsnog een Samsung Smart TV nodig.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:6 december 2011

samsung smartPathé Thuis is een video-on-demand dienst om films online te bekijken op een smartphone, tablet of computer. Pathe wil films aanbieden vier maanden nadat ze in de bioscoop zijn vertoond.

Momenteel zijn er zo’n 85 titels verkrijgbaar: het gaat om recente en oudere films in verschillende genres, zowel SD als HD. Een film huren in SD (dvd-kwaliteit) kost €5, voor HD-kwaliteit betaal je €6. Eenmaal betaald heb je 48 uur om de film te bekijken.

Met Samsung Smart TV kun je de Pathé films huren en bekijken via een speciale app. Volgend jaar zal dat ook op andere merken tv’s mogelijk zijn.

Internet-tv’s

Uit de televisie test van de Consumentenbond blijkt dat tv’s steeds vaker direct toegang bieden tot internetdiensten. Internet op tv zonder dat je de computer aan hoeft te zetten. Het aanbod verschilt per merk, meestal zijn er apps voor sociale media, Uitzending gemist diensten en video-on-demand.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.