icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Eindelijk ook RTL XL, SBS Gemist en Pathé op Panasonic tv's

Nieuws
|
Panasonic Smart tv's uit 2013 krijgen eindelijk de mogelijkheid om gemiste tv-programma's van RTL en SBS terug te kijken. Ook kun je vanaf nu films per stuk huren met de app van Pathé Thuis.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:6 december 2013

Het aanbod van Panasonic Smart tv's liep al jaren achter bij de concurrentie. Tot nu toe hadden Panasonic-tv's met het app-platform alleen apps van o.a. YouTube, Skype en Facebook tot hun beschikking. In september kwam daar Netflix bij, de eerste app voor Panasonic waarmee je films kunt streamen via je tv.

RTL XL, SBS Gemist en Pathé Thuis

Nu wordt dit aanbod alleen voor tv's uit 2013 (niet eerder) eindelijk uitgebreid met apps waarmee je gemiste tv-programma's kunt terugkijken. Er komen apps van RTL XL (voor tv programma's van RTL4, 5, 7 en 8) en SBS (voor tv programma's van SBS6, Net5 en Veronica). De Uitzending Gemist-app van de NPO (Nederland 1, 2 en 3) ontbreekt voorlopig.

Panasonic Smart tv's met Pathé Thuis, RTL XL en SBS GemistMet Netflix was het al mogelijk om films te huren, maar alleen op abonnementsbasis. Bij Netflix betaal je een vast bedrag waarvoor je alles kunt kijken. Nu komt ook de app van Pathé Thuis op de tv's van Panasonic. Bij Pathé Thuis neem je geen abonnement, maar betaal je per film die je huurt. Het aanbod aan films verschilt ook.

Geen Uitzending Gemist

Met deze stap streeft Panasonic ineens Sony voorbij, wiens tv's het nog alleen moeten doen met de apps van Netflix en SBS. De tv's van LG, Philips en Samsung liggen nog wel een streepje voor, want zij hebben wel de Uitzending Gemist app van de NPO en naast Pathé Thuis nog een tweede app (Videoland of MovieMax) om films te huren. Dat betekent toch meer keuze.

Lees meer over internet en apps op televisies of bekijk alle geteste Panasonic televisies.

Bron: Panasonic

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.