icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Exclusief voor leden:
kopen met korting

De zoektocht naar een goed product kan tijdrovend zijn. En natuurlijk wil je ook waar voor je geld. We maken het je makkelijk met onze Ledendeals. Als lid krijg je een mooie korting op producten die door ons zijn getest. Zo haal je nóg meer waarde uit je lidmaatschap.

Hoe werkt het? Simpel, in 3 stappen!

We geven alle fabrikanten de mogelijkheid om korting te geven op producten die wij hebben getest. Deze korting is alleen voor onze leden.
 • ledendeal_koelkast-koffie-droger_1200x800px

  Stap 1: Ga naar de Vergelijker

  Ga op onze website naar de Vergelijker van één van onderstaande productgroepen en log in met je account. Je moet toegang hebben tot onze testinformatie om de Ledendeals te kunnen zien.

 • ledendeal-herkennen-label_1200x800px

  Stap 2: Zoek het paarse label

  Ledendeals herken je in onze vergelijker aan het paarse label. Met een kortingscode krijg je korting op de website van de fabrikant. In de pop-up lees je hoe lang de kortingscode geldig is en hoe je hem kunt verzilveren.

 • ledendeal-kortingscode_1200x800px

  Stap 3: Koop het product

  Vul de kortingscode die je van ons krijgt in op de site van de fabrikant. De fabrikant levert het product.

Veelgestelde vragen

Word ook lid

Met het Kies & Koop-lidmaatschap heb je direct toegang tot onze Ledendeals en meer dan 1500 testresultaten. Zo maak je gemakkelijk de juiste keuze.

Probeer 7 dagen gratis

TestResultate - VergrootGlas - Square

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vers geteste producten, handige koop-en bespaartips, speciale kortingsacties en het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Meer dan 600.000 lezers gingen je voor.

Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week. Lees onze privacyverklaring.

  

Onafhankelijk en sterk

Samen met onze leden bepalen we wat we belangrijk vinden om te testen, te onderzoeken en te adviseren. Dus zonder invloed van bedrijven of de overheid. Zo krijg jij altijd eerlijke informatie. Al jarenlang.