icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Exclusief voor leden:
kopen met korting

De zoektocht naar een goed product kan tijdrovend zijn. En natuurlijk wil je ook waar voor je geld. We maken het je makkelijk met onze Ledendeals. Als lid krijg je een mooie korting op producten die door ons zijn getest. Zo haal je nóg meer waarde uit je lidmaatschap.

Hoe werkt het? Simpel, in 3 stappen!

We geven alle fabrikanten de mogelijkheid om korting te geven op producten die wij hebben getest. Deze korting is alleen voor onze leden.
 • ledendeal_koelkast-koffie-droger_1200x800px

  Stap 1: Ga naar de Vergelijker

  Ga op onze website naar de Vergelijker van één van onderstaande productgroepen en log in met je account. Je moet toegang hebben tot onze testinformatie om de Ledendeals te kunnen zien.

 • ledendeal-herkennen-label_1200x800px

  Stap 2: Zoek het paarse label

  Ledendeals herken je in onze Vergelijker aan het paarse label. Met een kortingscode krijg je korting op de website van de fabrikant. In de pop-up lees je hoe lang de kortingscode geldig is en hoe je hem kunt verzilveren.

 • ledendeal-kortingscode_1200x800px

  Stap 3: Koop het product

  Vul de kortingscode die je van ons krijgt in op de site van de fabrikant. De fabrikant levert het product.

Zo blijven we onafhankelijk

Eén van de belangrijkste waarden van de Consumentenbond is onze onafhankelijkheid. We beloven niet de beste deals of laagste prijs. We zijn en blijven onafhankelijk. Zo doen we dat:
 • ledendeals_samenwerking1200x800px

  We kiezen geen partij

  We benaderen alle fabrikanten binnen een bepaalde productgroep om mee te doen. We gaan dus geen exclusieve samenwerking aan met fabrikanten. Hoe meer fabrikanten mee doen, hoe beter het is voor jou als lid.

 • ledendeals_geen-commissie_1200x800px

  Geen commissie

  We ontvangen geen commissie over deze aankopen. Alle korting die de fabrikant geeft, gaat naar onze leden. We verdienen dus niks aan een verkoop.

 • ledendeals_korting-producten_1200x800px

  Korting op alle producten

  Je kunt korting krijgen op alle geteste producten, niet alleen op producten die als beste zijn getest. We proberen zo het aanbod zo breed mogelijk te houden.

Veelgestelde vragen

Word ook lid

Met het Kies & Koop-lidmaatschap heb je direct toegang tot meer dan 1500 testresultaten. En we maken het je makkelijk met onze Ledendeals. Als lid krijg je een mooie korting op producten die door ons zijn getest. Zo maak je gemakkelijk de juiste keuze.

*Je hebt het lidmaatschap Kies & Koop of Volledig & Vertrouwd nodig voor de Ledendeals.

ledendeal 1200x800px-2

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vers geteste producten, handige koop-en bespaartips, speciale kortingsacties en het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze wekelijkse e-mails. Meer dan 600.000 lezers gingen je voor.

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail. Lees onze privacyverklaring.

  

Onafhankelijk en sterk

Samen met onze leden bepalen we wat we belangrijk vinden om te testen, te onderzoeken en te adviseren. Dus zonder invloed van bedrijven of de overheid. Zo krijg jij altijd eerlijke informatie. Al jarenlang.