icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kopen met korting

Houd je ook van korting? En koop je graag een goed product? Als lid krijg je korting op producten die wij testen. Zo haal je nog meer uit je lidmaatschap.

 • Exclusieve kortingscode
 • Bespaar snel een paar tientjes of meer
 • Ledendeals op meer dan 25 productcategorieën
ledendeals_header-1200x675px

Hoe werkt het? Simpel, in 3 stappen!

We geven alle fabrikanten de mogelijkheid om korting te geven op producten die wij hebben getest. Deze korting is alleen voor onze leden.
 • ledendeal_koelkast-koffie-droger_1200x800px

  Stap 1: ga naar de Vergelijker

  Ga op onze website naar de Vergelijker van één van onderstaande productcategorieën en log in met je account. Je moet toegang hebben tot onze testinformatie om de ledendeals te kunnen zien.

 • ledendeal-herkennen-label_1200x800px

  Stap 2: zoek het paarse label

  Ledendeals herken je in onze Vergelijker aan het paarse label. Met een kortingscode krijg je korting op de website van de fabrikant. In de pop-up lees je hoe lang de kortingscode geldig is en hoe je hem kunt verzilveren.

 • ledendeal-kortingscode_1200x800px

  Stap 3: koop het product

  Vul de kortingscode die je van ons krijgt in op de site van de fabrikant. De fabrikant levert het product.

Vind een ledendeal

Ledendeals zijn er op deze producten. Log in om de deals te bekijken.

Zo blijven we onafhankelijk

Eén van de belangrijkste waarden van de Consumentenbond is onze onafhankelijkheid. We zijn en blijven onafhankelijk. Zo doen we dat:
 • ledendeals_samenwerking1200x800px

  We kiezen geen partij

  We benaderen alle fabrikanten binnen een bepaalde productgroep om mee te doen. We gaan dus geen exclusieve samenwerking aan met fabrikanten. Hoe meer fabrikanten mee doen, hoe beter het is voor jou als lid.

 • ledendeals_geen-commissie_1200x800px

  Geen commissie

  We ontvangen geen commissie over deze aankopen. Alle korting die de fabrikant geeft, gaat naar onze leden. We verdienen dus niks aan een verkoop.

 • ledendeals_korting-producten_1200x800px

  Korting op alle producten

  Je kunt korting krijgen op geteste producten, niet alleen op producten die als beste zijn getest. We proberen zo het aanbod zo breed mogelijk te houden.

Veelgestelde vragen

Word ook lid

Met het Kies & Koop en Volledig & Vertrouwd lidmaatschap krijg je korting op producten die wij testen én toegang tot meer dan 1500 testresultaten. Zo zie je direct welke producten goed zijn maar óók welke je beter niet kunt kopen. Wel zo eerlijk.

ledendeal 1200x800px-2

Mis niets

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop en weet je wat jouw rechten zijn. Al 500.000 lezers gingen je voor.

In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.