icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Condens- en warmtepompdroger in één

Nieuws
|
LG introduceert een hybride droger, de LG RC9055AP2Z. Deze droger is een warmtepompdroger en condensdroger in één, waardoor je kunt kiezen voor een energiezuinig of snel programma.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 31 mei 2013

lg hybride drogerDrogers met warmtepomp verbruiken ongeveer de helft van de hoeveelheid energie die gewone condens- en afvoerdrogers verbruiken. Ze zijn echter ook langzamer.

Deze LG heeft naast een warmtepomp een verwarmingselement. Wanneer je kiest voor tijdbesparing gebruikt de droger het verwarmingselement om de lucht sneller te verwarmen. Dan gebruikt hij wel meer energie.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws