icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Aevitae zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Aevitae. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Aevitae-verzekering.

Contactgegevens Aevitae

 • Telefoonnummer:
  088 - 35 35 763
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.aevitae.com
 • Adres:

  Postbus 2705
  6401 DE Heerlen

Aevitae zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Aevitae vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Aevitae zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Aevitae zorgverzekering

Aevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen. Aevitae levert maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment en biedt diverse zorgverzekeringspakketten aan.