icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews

Overweeg je een Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Ik kies zelf van a.s.r.. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Ik kies zelf van a.s.r.-verzekering.

Contactgegevens Ik kies zelf van a.s.r.

 • Telefoonnummer:
  030 - 699 79 30
 • Website:
  https://www.asr.nl/ikkieszelf
 • Adres:

  Postbus 2072
  3500 HB Utrecht

Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering

Ik kies zelf van a.s.r. stelt heldere communicatie en duidelijke voorwaarden centraal. De online verzekeraar bestaat sinds 2007 en bemiddelt in schadeverzekeringen en biedt deze rechtstreeks aan. De verzekeraar is onderdeel van ASR Deelnemingen, een 100% dochter van ASR Nederland. Ik kies zelf van a.s.r. biedt ook Prepaid Pechhulp aan, waarmee je eenmalig tegoed koopt voor pechhulp aan de auto. Ik kies zelf van a.s.r. biedt verder verzekeringen aan op het gebied van de auto, aansprakelijkheid, inboedel, rechtsbijstand, woonhuis, reizen en zorg.