icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een IZZ CZ zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van IZZ CZ. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende IZZ CZ-verzekering.

Contactgegevens IZZ CZ

IZZ CZ zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van IZZ CZ vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een IZZ CZ zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over IZZ CZ zorgverzekering

Stichting IZZ is in 1977 opgericht als collectiviteit van werkgevers en werknemers in de zorg. Het doel is het vormgeven en organiseren van een eigen zorgverzekering voor zorgmedewerkers en actief bijdragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid. IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao's. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering