icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Overweeg je een OZF Achmea zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van OZF Achmea. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende OZF Achmea-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens OZF Achmea

 • Telefoonnummer:
  (074) 789 07 89
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.ozf.nl/consumenten/Paginas/default.aspx
 • Adres:

  Postbus 94
  7550 AB Hengelo

OZF Achmea zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van OZF Achmea vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een OZF Achmea zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

 

Lees meer over vergoedingen van de OZF Achmea zorgverzekering.

Over OZF Achmea zorgverzekering

OZF Achmea is een kleinschalige organisatie met circa 35 medewerkers. Doordat wij binnen de Achmea-groep vallen, profiteert u van de (zorg)inkoopkracht en efficiënte automatiseringssystemen van Achmea. Op deze wijze bieden wij u zowel de goede kwaliteit van zorg als de voordelen van een kleine organisatie.

OZF Achmea behoort samen met Agis, Avéro Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg & Gezondheid.