icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

OZF Achmea zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
ozf-achmea

Overweeg je een OZF Achmea zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van OZF Achmea. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende OZF Achmea-verzekering.

Contactgegevens OZF Achmea

 • Telefoonnummer:
  (074) 789 07 89
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/service/welkom-ozf
 • Adres:

  Postbus 94
  7550 AB Hengelo

OZF Achmea zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van OZF Achmea vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een OZF Achmea zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over OZF Achmea zorgverzekering

OZF Achmea is een kleinschalige organisatie met circa 35 medewerkers. Doordat wij binnen de Achmea-groep vallen, profiteert u van de (zorg)inkoopkracht en efficiënte automatiseringssystemen van Achmea. Op deze wijze bieden wij u zowel de goede kwaliteit van zorg als de voordelen van een kleine organisatie.

OZF Achmea behoort samen met Agis, Avéro Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg & Gezondheid.