icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
studenten-goed-verzekerd

Overweeg je een Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Studenten Goed Verzekerd. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Studenten Goed Verzekerd-verzekering.

Contactgegevens Studenten Goed Verzekerd

 • Telefoonnummer:
  071 - 751 00 36
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.studentengoedverzekerd.nl/
 • Adres:

  Postbus 444
  2300 AK Leiden

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

Iedere Nederlander ouder dan 18 jaar is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. 
Speciaal voor studenten hebben studentenorganisaties ISO en LSVb in 2006 een stichting in het leven geroepen. Via die stichting hebben ISO en LSVb, in samenwerking met Zilveren Kruis Achmea en Aon als onafhankelijk adviseur, een collectiviteit opgezet waardoor studenten collectiviteitskorting kunnen krijgen: Studenten Goed Verzekerd.