icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een VinkVink zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van VinkVink. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende VinkVink-verzekering.

Contactgegevens VinkVink

VinkVink zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van VinkVink vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een VinkVink zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over VinkVink zorgverzekering

VinkVink staat voor:

  • Regel het zelf en betaal minder.
  • Snel en goed geregeld in de app.

VinkVink gelooft in digitale dienstverlening. De chatbot Noa staat 24/7 voor je klaar. Je stelt je vraag aan Noa. Heb  je toch liever persoonlijk contact? Dan kun je de chatbot vragen om contact met een medewerker. Dit contact is niet telefonisch.