icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
ziezo klein

Overweeg je een ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van ZieZo van Zilveren Kruis. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende ZieZo van Zilveren Kruis-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert van de Consumentenbond en we houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

zorgalert-ipad-ballon-nov_2017

Contactgegevens ZieZo van Zilveren Kruis

 • Telefoonnummer:
  (071) 751 00 52
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.zilverenkruis.nl/consumenten/paginas/index.aspx
 • Adres:

  Postbus 444
  2300 AK Leiden

ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering.

Over ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering

Bij Zilveren Kruis staat u centraal. U kunt bij ons rekenen op de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit. Kiezen voor Zilveren Kruis is kiezen voor de beste zorgverzekering van Nederland! Als marktleider staan wij garant voor de kwaliteit van de u geleverde zorg. En via onze Zorgbemiddeling krijgt u snel(ler) de beste zorg, zoveel mogelijk bij u in de buurt.