icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Bankadvies vanuit huis

Nieuws
|
Hypotheekadvies of bijvoorbeeld een nieuw bankpasje aanvragen kan bij steeds meer Rabobanken via hun virtuele kantoor.
Ingrid Zuurmond

Ingrid Zuurmond , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 21 februari 2011

Hypotheekadvies of bijvoorbeeld een nieuw bankpasje aanvragen kan bij steeds meer Rabobanken via hun virtuele kantoor. Via de webcam en een spraakverbinding helpt een bankmedewerker je verder. Handig voor wie geen tijd of zin heeft om zelf bij de bank langs te gaan.

In het virtuele kantoor kun je terecht met diverse bankvragen. Besluit je om bijvoorbeeld een hypotheek af te sluiten dan is nog wel een handtekening vereist, maar zelfs die kun je veelal thuis zetten.

Aanvulling

De Rabobank benadrukt dat het niet de bedoeling is om met het virtuele kantoor de bankfilialen te vervangen. 'Het is een aanvulling op onze dienstverlening', aldus een woordvoerder.

Inmiddels hebben 25 Rabobanken een virtueel kantoor.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Vergelijk betaalrekeningen