icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing Alecto Baby Food Processor

Nieuws
|
Er is een veiligheidswaarschuwing uitgegaan van de NVWA voor de Alecto BS-77 5-in-1 Baby Food Processor. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 september 2015

Blenders-Alecto-FoodProcessor1

Wat is het probleem?

Wanneer je de blenderfunctie van de Alecto BS-77 '5-in-1 Baby Food Processor' erg lang gebruikt - in combinatie met weinig vocht en voedsel met een hoge dichtheid - bestaat de kans dat een kunststofbeschermingsring loslaat. Die ring zit onder de messen. Als dit gebeurt zouden stukjes van dit onderdeel in het eten terecht kunnen komen en ingeslikt kunnen worden.

Wat moet ik doen?

Heb je een Alecto BS-77 stop dan direct stoppen met het gebruik hiervan. Breng de Alecto BS-77 terug te brengen naar de winkel waar je hem gekocht hebt. Je krijgt het aankoopbedrag terug.

Om welke modellen gaat het precies?

Het betreft alle Alecto BS-77 apparaten uit productiebatches 0914A en 0615A.

Hoe weet ik dat ik dit model heb?

Op de onderzijde van de Baby Food Processor staat het artikelnummer BS-77 vermeld samen met het batchnummer. Het batchnummer zijn de eerste 4 cijfers en de eerste letter van streepjescode.

Een andere apparaat kopen? Lees meer in onze quicktest stoom pureerapparaten.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.