icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe kranten-apps

Nieuws
|
Eind december bracht uitgever De Persgroep nieuwe 'apps' (programma's) uit om De Volkskrant en Het Parool op de iPad-tabletcomputer te kunnen lezen. Die voor Trouw en het AD lanceert de uitgever begin 2011.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 3 januari 2011

Met De Volkskrant HD en Parool HD (maar ook De Telegraaf-app), lees je de krant in originele opmaak, zoals een papieren krant en het leest fijn.

Bijzonder is de snelheid waarmee de tablet reageert op vingerbewegingen. Met 'swipen' oftewel vegen over scherm, blader je door de krant. Navigeren kan optioneel via een paginaoverzicht onderin dat ook vlot werkt.

Losse Volkskranten kosten €0,79. Nog meer besparen ten opzichte van papier doe je met een iPad-krantenabonnement: met De Volkskrant HD bespaar je bijvoorbeeld €140 per jaar ten opzichte van de papieren versie. Zo is in 3,5 jaar een iPad van €500 'terugverdiend'.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.