icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Sony kondigt nieuwe e-reader aan

Nieuws
|
Sony heeft op de IFA in Berlijn een nieuwe e-reader aangekondigd, de opvolger van de populaire PRS-T2.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 4 september 2013

De nieuwe Sony Reader krijgt de codenaam PRS-T3 en is uitgerust met een 6-inch scherm met een resolutie van 758 x 1024 pixels. De nieuwe reader wordt standaard geleverd met een snapcover, die de e-reader zou moeten beschermen tegen valschade. Dat is een welkome aanvulling.

De PRS-T3 heeft opvallend genoeg nog steeds geen ingebouwde achtergrondverlichting, iets wat vrijwel alle concurrerende modellen wel hebben. Wel is er wederom voor €50 een cover met verlichting te koop.

De PRS-T3 is in oktober te koop voor een adviesprijs van €140. Wij verwachten binnen een paar dagen al een eerste indruk online te hebben. De volledige test volgt (hopelijk) binnen een week. 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.