icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Elektrische fiets proberen? Leen een OV-fiets!

Nieuws
|
Hoe kom je vanaf het NS-station in een 'vreemde' stad naar je eindbestemming? Tot voor kort kon je daarvoor alleen een OV-fiets zonder ondersteuning huren, nu kun je - tot eind dit jaar - zonder meerkosten een elektrische OV-fiets huren.
Ronald Kamp_S

Ronald Kamp   Expert elektrische fietsenGepubliceerd op:14 juni 2011

elektrischeOVfiets

Er zijn er, verdeeld over tien stations, 100 beschikbaar. Ze staan vooralsnog alleen in Utrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Gouda, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Nijmegen, Maastricht en Rotterdam. Tijdens de pilot kost een daghuur van een elektrische fiets voor OV-fietsabonnees €3, evenveel als een normale fiets. Na de proefrit ontvangt de abonnee per e-mail een enquêteformulier: hoeveel animo is er voor een elektrische OV-fiets, wat zijn de verdere behoeftes en wensen? De uitkomst van de enquete bepaalt of de fiets op meer stations zal worden aangeboden.

De elektrische OV-fiets is te huur met een OV-fiets abonnement. Dit abonnement is via www.ov-fiets.nl af te sluiten. Na de pilotperiode gaat de huurprijs omhoog naar €7,50 per dag.

> Naar www.ov-fiets.nl 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.