icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Terugroepactie accu's Gazelle

Nieuws
|
Fietsfabrikant Gazelle roept een serie accu's van elektrische fietsen terug. Door roest kan kortsluiting ontstaan. Alle dealers weten van de terugroepactie en Gazelle gaat de fietseigenaren ook direct benaderen voor een kosteloze omwisseling.
Ronald Kamp_S

Ronald Kamp   Expert elektrische fietsenGepubliceerd op:26 maart 2013

Sticker op Gazelle-accuGazelle heeft al jaren een groot marktaandeel bij de elektrische fietsen. Het betreft dan ook vele duizenden in Nederland geleverde accu's. Het gaat om in Japan geproduceerde accu's van 2 series met productienummers die beginnen met 20 of 29. Het gaat om accu’s die tussen 1 maart 2012 en 11 februari 2013 zijn verkocht.

Waar vind ik het nummer van de accu terug?

Onderop de accu zit deze sticker. Als deze vermeldt 'Made in Japan' en het productienummer (oranje omkaderd) begint met 20 of 29, dan is het mogelijk een accu waarvoor de terugroepactie geldt.

Meer informatie op www.gazelle.nl.

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.