icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Zuiniger en comfortabel huis met Verbeteruwhuis.nl

Nieuws
|
Energie en geld besparen? Op Verbeteruwhuis.nl kun je bekijken wat je aan je huis kunt verbeteren en hoeveel geld je jaarlijks kunt besparen.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 22 december 2010

Van een huis met een energielabel F een energielabel A maken? Op Verbeteruwhuis.nl kun je na 6 vragen bekijken hoe je dit kunt doen. Na het invullen van bijvoorbeeld bouwjaar, type woning, aantal bewoners en woonplaats wordt bekeken wat je nog aan je woning kunt verbeteren. Heb je je dak al wel geïsoleerd en geeft het systeem aan van niet, dan kun je dit alsnog aangeven.

De website berekent hoeveel geld je nu uitgeeft aan energie en hoeveel je kunt besparen met eventuele aanpassingen. Daarnaast wordt aangegeven welke subsidiemogelijkheden er in je gemeente voorhanden zijn om een milieuvriendelijker huis te realiseren.

Verbeteruwhuis is een initiatief van Milieu Centraal en Agentschap.nl.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.