icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nu ook makelaars en notarissen op Advieskeuze.nl

Nieuws | Het is nu ook mogelijk om bij Advieskeuze.nl makelaars en notarissen te vinden en te beoordelen. Je kunt aankoopmakelaars, verkoopmakelaars en notarissen opzoeken in combinatie met een postcode of woonplaats.
Barbara van der Est
Barbara van der Est

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  17 februari 2016

Notaris

Snel naar:


Plaats een review

Bij de keuze van een product of dienst kijk je meestal ook naar ervaringen van anderen. Bijvoorbeeld over een restaurant op Iens of reiservaringen op Zoover. Ook bij het vergelijken van financieel dienstverleners worden reviews steeds belangrijker.

Heb je onlangs gebruikgemaakt van een dienst van een notaris, makelaar of andere financiële dienstverlener? Deel dan jouw ervaring op Advieskeuze.nl, op de pagina van het makelaars-, notaris- of advieskantoor. Hiermee help je andere consumenten bij hun keuze voor een financieel dienstverlener.

Nieuw & interessant

 • werkgeversverklaring
  6 jul.

  Checklist werkgeversverklaring

  De werkgeversverklaring is een belangrijk document bij de hypotheekaanvraag. Het bevat vaak fouten of is onvolledig. Dit kan de hypotheekaanvraag vertragen. Gebruik onze checklist.
 • Artikelen_overstappenanderekoopwoning
  Nieuws  |  5 jul.

  Hypotheek zonder werkgeversverklaring

  Een hypotheek aanvragen met een digitaal verzekeringsbericht van het UWV in plaats van een werkgeversverklaring kan bij steeds meer hypotheekverstrekkers. Voorwaarde is wel dat dit gebeurt via een adviseur die deelneemt aan het project 'Handig!’.
 • verhuischecklist-deurposter

  Gratis verhuischecklist

  Ga je verhuizen en wil je zeker weten dat je niks vergeet? Met de ultieme checklist heb je alles op een rij.

 • even-voorstellen

  Video's: Stap voor stap een nieuw huis kopen

  Adil en Laura kochten hun eerste huis. Bij een nieuw huis moet er veel geregeld worden. Speciaal voor een videoreeks volgen wij hen in alle stappen. Van het afsluiten van de hypotheek, het regelen van verzekeringen tot de verhuizing. Kijk je mee?