icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Meld je klacht op
Klachtenkompas

Via onze gratis dienst Klachtenkompas.nl brengen wij je klacht onder de aandacht van het bedrijf. En dat doen we al 10 jaar. Zodat jij een grotere kans krijgt op een oplossing. 

Blijf dus niet langer zitten met klachten. Ga voor een oplossing. Ga voor Klachtenkompas.

klachtenkompas-header-1200x675px

6300 aangesloten bedrijven

Met 6300 aangesloten bedrijven is de kans groot dat je klacht wordt opgepakt. Op Klachtenkompas.nl zijn grote en kleine bedrijven actief.

logo's 1200x600-

Los je probleem op met Klachtenkompas

1. Kies het bedrijf of dienstverlener

Vul op Klachtenkompas de naam van het bedrijf in het invulveld. Je ziet direct of een bedrijf op Klachtenkompas actief is. En hoeveel klachten er in de afgelopen 12 maanden zijn ingediend.

2. Schrijf je klacht

Vul het klachtenformulier in. Daarmee helpen we je met het opstellen van je klacht en wat je van het bedrijf als oplossing verwacht. Heb je een klacht-, factuur-, of track & tracenummer? Vul die dan ook in. Hiermee kan een bedrijf je sneller helpen.

3. Vul je gegevens in

Na het invullen van je klacht vragen we om een aantal gegevens. Je klacht wordt hierna zichtbaar. Dat betekent dat zowel het bedrijf als anderen je klacht kunnen zien. Persoonlijke gegevens delen we alleen met het bedrijf.

4. Klachtenkompas vraagt het bedrijf om te reageren

Zodra je klacht is geplaatst is het bedrijf aan zet. Klachtenkompas stuurt het bedrijf een melding dat de klacht online staat. En je krijgt van ons een e-mail als het bedrijf reageert.

5. Beoordeel je klacht

Laat anderen weten hoe je klacht is afgehandeld. Hoe meer beoordelingen, hoe beter we weten hoe het bedrijf presteert. Samen staan we sterk.

Bekijk klachten op Klachtenkompas

Op Klachtenkompas kun je zien of er klachten zijn ingediend over een bedrijf. En hoe het bedrijf met de klachten omgaat. Handig voordat je een aankoop doet of dienst afneemt.

Heb je moeite met het beschrijven van je probleem? Bekijk dan of andere consumenten dezelfde klacht hebben. En hoe die zaak is afgehandeld door het bedrijf. Dat helpt je bij het verwoorden van je eigen klacht en oplossing.

Kies een sector

Post- en pakket Telecom 

Reizen en vervoer Webshop

Juridisch advies

Geen eerlijke oplossing voor je klacht gekregen? Als lid krijg je onbeperkt ijzersterk juridisch advies van onze experts. Bel ons voor een persoonlijk en eerlijk advies.

Bel een expert 

Klachtenkompas-aanjager-juridisch-advies1200x800px