icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe Beste uit de Test en Beste Koop inbouwkoelkasten met vriezer

Nieuws
|
Afgelopen jaar testten we flink wat inbouwkoelkasten met vriezer. Daardoor kunnen we nu een Beste uit de Test en een Beste Koop aanwijzen. De 2 hoogst scorende koelvriescombi's krijgen een 8,6. De Beste Koop scoort een 7,3.
Jonne Hage_S

Jonne Hage   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:20 december 2017

koelkast-inbouw

Wat gelijk opvalt is het grote verschil in testoordelen tussen de koelvriescombinaties die wij testten. De Beste uit de Test scoren een dikke 8,6, maar er zijn genoeg modellen die ondermaats scoren. 

Niet per se kiezen voor een merk

Het lijkt geen goed idee om bij de keukenverkoper blind te varen op een goede merknaam. Er zijn gerenomeerde koelkastmerken die slecht scoren in onze test.

De scores voor de functies 'koelen' en 'vriezen' lopen over het algemeen enorm uiteen. Er zijn modellen met een 9,0 op deze onderdelen, maar er zijn ook heel wat apparaten die flink falen op deze meest standaard functies van een koelkast.

Ook nieuwe vrijstaande koelkasten getest

Bij de vrijstaande koelkasten met vriezer zijn er ook heel wat nieuwe modellen toegevoegd en is er een nieuwe Beste uit de Test bijgekomen. Ook heeft de test een nieuwe Beste Koop opgeleverd. Bekijk welke vrijstaande koelkasten het beste scoren.

Lees ook:

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Bekijk ook