icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Professioneel getest!

De beste inbouwkoelkast met vriezer

We hebben op dit moment iets meer dan 40 inbouwkoelkasten met vriezer getest. We doen ons best om zo snel mogelijk meer van dit soort koelkvriescombinaties te testen. Daarbij checken we welke koelkast je eten het snelst koelt, goed op temperatuur houdt en energiezuinig is. 

predicaten

Wij hebben inbouwkoelkasten met vriezer voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede inbouwkoelkast te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke koelkast uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke inbouwkoelkasten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

3 highlights uit de test

We hebben iets meer dan 40 inbouwkoelkasten met vriezer getest. Maar er is een veelvoud daarvan in winkels te vinden, daarom zijn er geen Beste uit de Test en Beste Koop in deze categorie. We doen ons best om zo snel mogelijk meer van dit soort koelkvriescombinaties te testen. Lees meer over hoe wij koelkasten testen.

 • Koelkast inbouw met vriezer highlight 1 - juiste temperatuur

  1. De juiste temperatuur in de koelkast

  Jouw boodschappen moeten zo snel mogelijk gekoeld of ingevroren worden. Op die manier blijft alles lekker vers. Wij meten hoe snel een lading boodschappen op de juiste temperatuur is. Sommige modellen uit de test zijn 3 tot 4 keer zo langzaam als de allersnelste modellen.

 • Koelkast inbouw met vriezer highlight 2 - altijd koud

  2. Altijd koud

  Een koelvriescombinatie moet onder alle omstandigheden het eten goed koel kunnen houden en bederfelijke waren snel kunnen invriezen. Als het heel warm wordt in de keuken moet de producten in de vriezer niet gaan ontdooien. Wij testen bij verschillende temperaturen, waaronder zeer warme, hoe goed de koelkast het blijft doen. Het blijkt dat niet alle modellen alles even koud kunnen houden.

 • Koelkast highlight 3 - energielabel

  3. Energielabel

  Hoeveel energie verbruikt de koelkast? Niet onbelangrijk om te weten, omdat een koelkast 1 van de weinige apparaten in huis is die altijd aan staat. In onze test meten we het energieverbruik en kijken we naar het energielabel. Een zuinige koelvriescombinatie scheelt toch al snel een paar tientjes per jaar.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen koelkasten op deze en nog veel meer punten?

 

Word dan nu lid en ontdek wat voor jou de beste koop is. Je krijgt toegang tot de testresultaten van koelkasten en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste koelkast is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.