icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste inbouwkoelkast zonder vriezer

We hebben op dit moment slechts 4 inbouwkoelkasten zonder vriezer getest. We doen ons best om zo snel mogelijk meer modellen te testen. Daarbij checken we welke koelkast je eten het snelst koelt, goed op temperatuur houdt en energiezuinig is. 

predicaten

Wij hebben 0 inbouwkoelkasten zonder vriezer voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede koelkast te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke koelkast uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke inbouwkoelkasten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

We hebben slechts 4 inbouwkoelkasten zonder vriezer getest. Daarom zijn er geen Beste uit de Test en Beste Koop. We doen ons best om zo snel mogelijk meer van deze modellen te testen. Lees meer over hoe wij koelkasten testen.

 • Koelkast inbouw zonder vriezer highlight 1 - temperatuur

  1. Welke temperatuur in de koelkast?

  Bij een goed ingestelde koelkast is het zo’n 4°C in het koeldeel. Op deze temperatuur rem je namelijk de bacteriegroei af en blijven producten langer vers. Wij meten de temperatuur op de fabrieksinstelling, zoals de koelkast bij jou thuis wordt afgeleverd. Bij een aantal koelkasten is het bij die stand echt te warm in het koeldeel.

 • Koelkast inbouw zonder vriezer highlight - zonder vriezer

  2. Stabiel koelen

  Een inbouwkoelkast koelt vaak erg goed. Doordat de vriezer ontbreekt is de techniek wat vereenvoudigd. Maar vergis je niet, niet alle modellen krijgen een goede score voor koelen. Het is ook belangrijk dat de temperatuur in de koelkast stabiel is en dat het nergens te warm of te koud wordt. Wij zochten het voor je uit.

 • Koelkast highlight 3 - energielabel

  3. Energielabel

  Een koelkast moet altijd aan staan, dus de aanschafprijs op zich zegt niet zoveel. Het verbruik speelt ook een grote rol. Wij meten het energieverbruik van alle modellen en geven een score. Een energielabel zegt namelijk ook niet alles.

Nieuwsgierig naar de verschillen, zodat je de beste koop kunt doen? En wil je weten welke koelkast als beste getest is?

 

Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van koelkasten en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste koelkast is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.