icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Propositie-lead (32 uur)

Ben jij die ervaren Propositie-lead die samen met een team van gedreven productmarketeers voor unieke en persoonlijke waarde voor de leden van de Consumentenbond gaat zorgen? Heb je ambitie, visie en weet je anderen te inspireren om de door jou gekozen koers te volgen? Reageer dan direct!

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is er voor iedereen. Wij beschermen consumenten tegen bedrijven die misleiden of misbruik maken van hun macht. Zo maken we de wereld een beetje eerlijker. Wij maken geen winst, al onze inkomsten zetten we in voor ons werk voor consumenten. Zodat zij de beste keuze kunnen maken en krijgen waar ze recht op hebben.

Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Als Propositie-lead bij de Consumentenbond ben je verantwoordelijk voor een breed portfolio van dienstenvergelijkers, juridische en financiële services, collectieven en een app. Je gaat ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bestaande en nieuwe leden optimaal gebruikmaken van hun Consumentenbond-lidmaatschap. Je creëert nieuwe mogelijkheden en zet je in om consumenten steeds weer te verrassen met de toegevoegde waarde die we bieden. Daarmee lever je waarde voor onze leden of creëer je nieuwe verdienmodellen. Je werkt specifiek voor onze lidmaatschappen Basis en Geld & Recht.

Dit ben jij

 • Als propositie-lead ben je verantwoordelijk voor een klein team van productmanagers. Je bent de drijvende kracht achter vernieuwing en verbetering. Je volgt en verkent continu de markten, concurrentie en innovaties om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en waarde toe te voegen voor onze leden. Je bent realistisch en begrijpt wat er nodig is aan mensen en middelen zodat doelen worden bereikt.
 • Je verbetert het bestaande portfolio van diensten, informatie, advies en tools door innovatieve oplossingen te bedenken die onze leden aanspreken. Je realiseert concrete innovaties, specifiek gericht op de behoeften en verwachtingen van de doelgroep millennials.
 • Je zet samenwerkingen op met externe partners en draagt zorg voor bestaande samenwerkingen om zo ons aanbod te verrijken en te verbreden. Je schakelt intern met  andere propositie-leads, de marketingstrateeg en de leads die verantwoordelijk zijn voor de werving en het behoud van je portfolio.
 • Je stelt je proactief op en neemt graag initiatief om nieuwe projecten en ideeën te ontwikkelen, waarbij je innovatie en samenwerking in je team stimuleert.
 • Je hebt ambitie en een heldere visie, en je inspireert anderen om het beste uit zichzelf te halen en samen te streven naar het hoogst haalbare. Je zorgt daarbij voor een positieve en ondersteunende werkomgeving.

Verder breng je mee: aantoonbare ervaring met het succesvol ontwikkelen van nieuwe proposities, leidinggevende ervaring, een WO-opleiding, realisatiekracht en conceptueel vermogen.

Zo werken wij

De Consumentenbond heeft een platte organisatiestructuur. We werken zelforganiserend, met holacratische principes. Dit betekent dat we geen functieprofielen hebben, maar flexibele rollen die op dat moment nodig zijn. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kunt meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega’s kunnen dezelfde rol vervullen.

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact heeft en de consument altijd op één zet.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden consumenten te helpen.
 • Een frisse, open werkomgeving met flexplekken, op 5 minuten lopen van station Den Haag HS.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering. 
 • Een pensioenregeling met een premie van 21%, waarvan de werkgever 75% betaalt.
 • Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • De mogelijkheid om hybride te werken. Voor de dagen waarop je thuis werkt, krijg je een thuiswerkvergoeding.
 • Een salaris dat ligt tussen de €4703 en €7839 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Heb je nog vragen?

Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel van Venetien, telefoonnummer 070 - 445 4526. Aan hem kun je ook je sollicitatiebrief richten. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij onze collega’s van Mens & Werk, telefoonnummer 070 - 445 44 81 of 070 - 445 4539.

Sollicitatieprocedure

Zolang de vacature op onze site staat, kun je reageren. We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
 
Een assessment kan deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.
 
Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb je 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op. 

Reageren

Vul dit formulier in en upload je brief en cv.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond