icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ervaringen Autolease-collectief

Al 11.000 consumenten vroegen een private leaseauto aan via het Autolease-collectief van de Consumentenbond. Wat zijn de ervaringen?

Header Autolease-collectief_1200x800

Zij kozen voor leasen via de Consumentenbond

Voorspelbare kosten, geen grote investering ineens en geen verrassingen achteraf. Remko, Jessica en Ramona vertellen waarom zij kozen voor private lease. Bekijk de video's.
 • Voorwaarden inzichtelijk

  Remko koos in 2018 voor een hybride private leaseauto. De voorspelbare kosten en geen aanschafkosten ineens vindt hij een van de voordelen.

 • Geen verrassingen

  Jessica reed altijd zo’n 4 jaar in een eigen auto, maar werd verrast door de onderhoudskosten. Ze is blij met de vaste all-in leaseprijs per maand.

 • Leuke bijverdienste

  Ramona verdient een groot deel van haar leasekosten terug door haar leaseauto te verhuren.

Zorgeloos een auto leasen

Met ons Autolease-collectief ben je zeker van een betrouwbaar leasecontract en eerlijk maandbedrag.

Ga naar het Autolease-collectief

 • Flexibele contracten.
 • Kosteloos opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden.
 • Betrouwbare & gecontroleerde voorwaarden.

Tevredenheid Autolease-collectief

Ruim 80% is positief over het Autolease-collectief van de Consumentenbond. Het meest gewaardeerd zijn de leasetarieven, duidelijkheid en onafhankelijkheid.
 • We hebben gebruik gemaakt van een 2-jarig private autolease contract omdat we het elektrisch rijden wilden uitproberen. De aanbiedingen van de Consumentenbond vonden wij heel duidelijk en heel uitgebreid. De voorwaarden prettig. Het voelde voor ons veilig om op deze manier te leasen.

  - C. Batelaan -

 • Aanbod van private lease via de Consumentenbond is erg volledig en vele malen gunstiger dan direct via de leasemaatschappij. Goede voorwaarden. Zeer fijne communicatie met de klantenservice, geven snel en betrouwbaar antwoord. De komende 5 jaar zonder zorgen rijden, heerlijk.

  - Susan -

 • Een vriend van ons reed in een leaseauto via Consumentenbond en heeft ons getipt.

  Geen zorgen over onderhoud, pech of wat ook. Goede begeleiding bij het ophalen en we rijden sinds driekwart jaar zonder zorgen in ons mooie autootje. Het is duidelijk waar je aan toe bent, geen onaangename financiële verrassingen omdat er opeens iets stuk is. Wij zijn enthousiast over private lease en bevelen het aan.

  - Agnes Hana-van Bruggen -

 • Voor het eerst gekozen voor private lease. Bewust gekozen voor het Autolease-collectief, betere voorwaarden (o.a. zekerheid schadevrije jaren) en lagere tarieven dan direct bij de leasemaatschappij. Eenvoudige en duidelijke werking van de website en direct helder wat maandkosten worden en wat de voorwaarden zijn.

  Als je de autokosten netjes uitrekent en ook de afschrijving meeneemt (zoals het hoort), dan is private lease zeker interessant, ook bij oudere auto's.

  - Marc –

 • Tot nu toe kocht ik elke 3 jaar een nieuwe auto. In 2019 kreeg ik een aanbod van de Consumentenbond voor een collectief contract. Daar heb ik mij serieus in verdiept en alle kosten en onkosten vergeleken. Het bleek dat ik circa €50 per maand voordeliger uit zou zijn met een elektrische auto via het collectief.

  Wel wil ik erop wijzen dat zo’n leaseaanbieding niet voor iedereen wenselijk is. Zo krijgt men een BKR registratie en dat beperkt de mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Dus neem alle informatie goed in je op en handel ernaar.

  - Paul Brockhoff –

 • Ik had degelijk vervoer nodig maar kon me niet de volledige kosten van een koopauto veroorloven.

  Het leasecollectief had zeer goede en duidelijke voorwaarden, een ruime keuze aan automodellen, veel contractopties en zeer aantrekkelijke prijzen. Alles was zeer netjes geregeld en duidelijk gecommuniceerd bij de afsluiting van het contract. De auto werd netjes aan huis gebracht met uitleg ter plekke.

  In vergelijking met andere lease instanties heb ik niets dan lof over de openheid, keuzemogelijkheden en opties van het leasecollectief van de Consumentenbond.

  - N. van Leeuwen –